Salgótarján XCO MK futam 2014 április 26-27. Eresztvény – Harc az elemekkel

 

undefinedA Salgótarjáni HKE rendezte az év első XCO versenyét a Magyar Kupa sorozatban. A helyszín csodás környezetben, északi határunk tövében, Eresztvényen lett megrendezve. Az időjárás kicsit megkavarta ugyan az előzetes terveket, de miután letisztázódtak a körszámok, a tulajdonképpen a sárdagasztó pálya tette igazán izgalmassá, élvezetessé, a versenyeket minden kategóriában.

A Lavinásokkal bővült PCCC biztató kezdetet vett: hét dobogós eredménnyel rajtolt a szezon kezdetén!

U9 fiú: Szakszon András 3. hely
U15 fiú: Fetter Erik 1. hely
U15 lány: Buzsáki Virág 1. hely
U17 fiú: Hajba Gergő 3. hely
U17 lány: Kertész Csenge 3. hely
U19 férfi: Dina Márton 2. hely
CC Fun felnőt nő: Göltl-Zelenij Linda 1. hely

További helyezettjeink: U13 fiú: Veress Botond 13, Gnandt Gellért 15, Szakszon Bence 16. hely, U17 fiú: Hetényi Gergő 4. hely, U19 férfi: Dina Dániel 6. hely, U23 férfi: Báthory Bercel 5. helyezést ért el.

Bizakodásra adhat okot Fetter Erik remek teljesítménye, hisz nemcsak megnyerte kategóriáját, de az azonos pályán versenyző, egy korosztállyal
fölötte induló U17-es győztes Valter Attila köridejeit is felülmúlta!
Üröm az örömben, hogy nem csak helyezéseket befolyásolt a versenyzőket komolyan próbára tevő csúszós terep, sajnálatos esemény is történt. Meggyesi Gergő U23-as indulónk a táv felénél a 6.helyről volt kénytelen feladni a versenyt egy komolyabb bukás miatt. Jobbulást kívánunk neki innen is minden PCCC-s nevében!

Leave a Reply